Sarnıç Yükü // 30 Ekim-17 Kasım 2012 // Erhun Şerbetci

Sarnıç Yükü 
30 Ekim-17 Kasım 2012 
Erhun Şerbetci
Fotoğraf Sergisi
Basın Bülteni



Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi, 30 Ekim- 17 Kasım 2012 tarihleri arasında, Erhun Şerbetci’nin ‘Sarnıç Yükü’ fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. 

Sarnıç Yükü, varlık ve zaman teması üzerinden yapılan 3 evreli bir çalışmanın ilk sergisidir. . Fotoğrafın salt temsili niteliği kullanılarak hazırlanılmış bu evredeki işlerle algının psikolojisi çalışılıyor. Bu işler düz algıyı uyarıyor ancak algıyı bir üst kademede zorlamayı da beraberinde getiriyor. Sözcükler bir tarafa, “Yerebatan Sarayını daha önce hiç böyle görmediniz.” 

Erhun Şerbetci tıp eğitimi almıştır. Sanatta kendini eğiten bir çağdaş sanat çalışanıdır. 

Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisiİstiklal Cad. No:217 Beyoğlu/İstanbulAçılış : 30 Ekim 2012 Salı Saat:18.00 


Beyoglu municipality art gallery is hosting Erhun Serbetci’s ” Load of Cistern” photography exhibition between 30 October and 17 November 2012 . 

Load of cistern is the first exhibition of a three-staged work constructed on the theme of time and beingness. Psychology of perception is being studied in this stage by using photograpy as its representative features only.These pieces seemingly stimulate basic perception but evoke an upper level of gradual perception as well. Besides the words, “You have never seen the basilica cistern as like here before”. 
Erhun Serbetci is educated in medicine and a self -taught art worker in contemporary art.