YAZ KARMA SERGİSİ I // 29 Haziran – 31 Ağustos 2013 // KILINÇARSLAN EĞİTİM, KÜLTÜR VE SANAT VAKFI

YAZ KARMA SERGİSİ I
29 Haziran – 31 Ağustos 2013
KILINÇARSLAN EĞİTİM, KÜLTÜR VE SANAT VAKFI, Ankara

Adres: Turan Güneş Bulvarı Konrad Adenauer Cad. No: 61 06550 Yıldız Çankaya Ankara
Telefon: +90.312.491 22 32 
2012 yılının Eylül ayında Kılınçarslan Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı büyük bir sanatsal adım atarak bünyesinde KAV Sanat Galerisi ve KAV Genç Sanat’ı kurmuştur. Sergiler ve etkinlikler düzenlemenin yanısıra başlıca amaçları, sanata olan ilgiyi artırmak, genç sanatçılara destek olmak, sanat ve sanatseverlerin buluşmasını sağlamak ve sanatsal kavramların daha çok tartışılmasına zemin hazırlamak olan KAV Sanat Galerisi ve KAV Genç Sanat, gelirlerini Kılınçarslan Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı’na aktarılarak öğrencilere karşılıksız burs olarak bağışlamayı sürdürmektedir.

Başarılı bir sezonun ardından KAV Sanat Galerisinde 29 Haziran – 31 Ağustos 2013 tarihleri arasında usta ve genç sanatçılardan oluşan, vakıf koleksiyonundan eserlerin de bulunacağı ‘’KAV Yaz Karma Sergisi I’’ açılıyor.

Karma sergide, usta sanatçılardan Adnan Turani, Cihat Aral, Devrim Erbil ve Çiğdem Buçak Telli gibi isimler yer alırken Deniz Onur Erman, Şenol Bora, ve Zeynep Özdemir gibi birçok genç ve yetenekli sanatçının eserleri de sergileniyor. Yaklaşık iki ay sürecek seçkide resim, heykel ve seramik eserler sergileniyor ve izleyici farklı kuşaklardan sanatçılarla buluşma imkanı buluyor. Aynı zamanda KAV farklı konu, kavram ve disiplin örnekleriyle farklı sanatçıları bir kez daha biraraya getiriyor. Usta isimlerle kendi sanat dilini oluşturmuş genç sanatçıların işlerini yan yana görmek sergiyi oldukça nitelikli kılıyor.

Yaklaşık 60 adet sanat eserinin yer alacağı KAV Yaz Karma Sergisi I, 31 Ağustos 2013 tarihine kadar Pazar ve Pazartesi hariç her gün 10:30-18:30 saatleri arasında KAV Sanat Galerisinde ziyaret edilebilir.